Rezervacija apartmana i cijene

  • Home
  • /
  • Rezervacija apartmana i cijene

REZERVACIJA SMJEŠTAJA

Ovdje možete pronaći informacije o načinu rezervacije apartmana te cijenama smještaja

KAKO REZERVIRATI APARTMAN

Za rezervaciju termina najma apartmana tražimo uplatu akontacije u iznosu od približno 30 % cijene najma. Apartmani se smatraju rezerviranim tek po primitku uplate akontacije na naš bankovni račun. Mi smo mali iznajmljivači, pa za razliku od hotela, boravak u apartmanima u pravilu je od subote do subote. Shvaćamo želju da se izbjegnu prometne gužve vikendima, ali molimo za razumijevanje.
Ukoliko je moguće uskladiti termine odlaska i dolaska neki drugi dan, naravno da ćemo to prihvatiti.
Apartman 1 – Kapacitet: 2 + 1 osoba Apartman čine spavaća soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica i terasa s pogledom na more.
Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 28 + 5 m2
Apartman 2 – Kapacitet: 4 osobe Apartman čine dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja s blagovaonicom, lođa i terasa s pogledom na more. Smješten je na prvom katu, a ukupna površina iznosi 41,2 + 9,3 m2
Cijena najma apartmana je promijenjiva i ovisni o terminu najma.  S obzirom na termin, razlikujemo četiri razdoblja (sezone). Ukoliko se ne koristi maksimalni kapacitet apartmana, cijenu najma apartmana moguće je umanjiti.
Cijene

U cijenama najma apartmana uključena je: boravišna pristojba, prijava Turističkoj zajednici Grada Malog Lošinja i Policijskoj postaji Mali Lošinj, ručnici i kuhinjske krpe dva puta tjedno, stolnjaci i posteljina jednom tjedno, završno čišćenje, satelit-TV, mikrovalna, grijanje, hlađenje, pristup Internetu, te je uračunat porez. Iznajmljivač nije u sustavu PDV.

 

Dodatak na cijene najma apartmana po noćenju:
Za boravak do 2 dana (1 noć) 50 % na cijenu najma apartmana.
Za boravak do 4 dana (2 ili 3 noći) 30 % na cijenu najma apartmana.
Za boravak kućnih ljubimaca naplaćuje se dodatak po danu i ljubimcu u iznosu od 5 EUR.